top of page
Image by Feliphe Schiarolli

Drive-in shows

Beleef een perfecte feestavond met onze drive -in shows

Waarom kiezen voor PMD Events?

Representatieve allround DJ's met kennis en ervaring.

Betrokkenheid; geven advies over invulling van jullie trouwfeest.

Exclusieve en professionele drive in shows.

Muziekwensen vooraf vastgelegd met uw DJ.

Persoonlijk; vandaar altijd een kennismakingsgesprek

bij jullie thuis.

Backup DJ (bij ziekte) dus 100% dansgarantie!

Drive-in shows met PMD-EVENTS

Op de dag van vandaag is het niet moeilijk om een drive in show te huren. Maar is het u ook bekend wat u precies in huis haalt? Heeft u een gesprek gehad en heeft u de zaken goed afgestemd wat wel of niet gedraaid mag worden? Welke geluidssysteem en welke verlichting komt het meest tot zijn recht op uw feest? Hoe zit het met de aankleding van uw feest? Welke extra’s kan ik toevoegen voor een extra dimensie op mijn feest? PMD-Events helpt u graag op weg naar dé perfecte feestavond! Samen en in een persoonlijk gesprek laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn. Variërend van een zeer luxe DJ-booth, verlichte dansvloer en lasershow in combinatie met de juiste verlichting!

 

Onze shows zijn kortom altijd exclusief en professioneel met de beste apparatuur! Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, personeelsfeest– of bedrijfsfeest, kerstborrel– of nieuwjaarsborrel of gewoon een bijeenkomst met heerlijke lounge achtergrondmuziek al dan niet aangevuld met een saxofonist. Wij helpen u graag en bieden niets liever dan de beste kwaliteit voor uw gelegenheid!

White Club op locatie
White Lounge

Deze basis uitvoering wordt geleverd met een prachtige DJ-booth (hoogglans wit) met LED verlichting. Daarnaast wordt de show geleverd inclusief 8 LED spots die op statief worden geplaatst.

 

De White Lounge kan daarnaast nog worden uitgebreid met optionele verlichting. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld 2 Air-Tubes die naast de DJ-booth worden geplaatst. Deze Air-Tubes zijn 2,5 meter hoog en voorzien van LED verlichting. Zo creëren wij de juiste verlichting en meer sfeer op uw feest.

 

De White Lounge is een goed verzorgende professionele show voor mensen die niet willen inleveren op de kwaliteit van het geluid en tevreden zijn met LED basis verlichting.

White Edition.jpg
White Edition

U wenst meer exclusiviteit? De White Edition wordt geleverd met een prachtige DJ-booth (hoogglans wit) met LED verlichting. Om op uw feest meer sfeer te creëren wordt deze show geleverd inclusief een professionele lichtshow. Daarnaast wordt deze White Edition geleverd met een hazer.

 

Een hazer zorgt ervoor dat de lichtshow helemaal wordt afgemaakt doordat deze een lichte nevel (niet hinderlijk voor uw gasten) door de zaal verspreidt waardoor de lichtshow meer diepte krijgt!

 

De White Edition kan daarnaast nog worden uitgebreid met optionele verlichting. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een lasershow, maar ook een verlichte dansvloer behoort tot de mogelijkheden! PMD-Events beschikt over een dansvloer dat gemaakt is van duurzame en zuinige LED verlichting.

bottom of page