top of page
Image by Andreas Rønningen

Bruiloft DJ

De mooiste dag afsluiten met een geweldig feest 

openingsdans met muziek verzorgd door PMD-Events

Bruiloft DJ

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie aanstaande bruiloft! Waarschijnlijk zijn jullie nu op zoek naar een geweldig huwelijksfeest om jullie trouwdag af te sluiten. Bruiloft DJ’s zijn er genoeg, maar hoe weten jullie of de DJ van jullie bruiloft een bruiloftsfeest maakt?

 

Kies voor onze allround DJ’s die weten hoe ze een feest moeten maken. Zij beschikken over ruime kennis en ervaring en weten keer op keer in te spelen voor een gevulde dansvloer voor jong en oud. We houden uiteraard rekening met jullie muzikale wensen.

 

Willen jullie een openingsdans? Mogen er verzoeknummers worden aangevraagd maar ook welke nummers/genre jullie liever niet willen horen.

jr-korpa-9XngoIpxcEo-unsplash.jpg

Waarom kiezen voor PMD Events?

Representatieve allround DJ's met kennis en ervaring.

Betrokkenheid; geven advies over invulling van jullie trouwfeest.

Exclusieve en professionele bruiloft drive in shows.

Muziekwensen vooraf vastgelegd met uw DJ.

Persoonlijk; vandaar altijd een kennismakingsgesprek

bij jullie thuis.

Backup DJ (bij ziekte) dus 100% dansgarantie!

Persoonlijke werkwijze

PMD-Events staat bekend om onze persoonlijke werkwijze dat hoog in ons vaandel staat. Vandaar dat wij jullie graag uitnodigen voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek ervaren jullie aan de hand van foto’s de verschillende bruiloft drive in shows.

 

Ook in dit gesprek delen wij onze tips en ervaringen voor een geslaagd trouwfeest. Uiteraard kunnen jullie aangeven wat jullie wensen en verwachtingen zijn. Door dit gesprek komen zowel jullie als wij niet voor verassingen te staan op jullie trouwfeest!

 

Niets is onmogelijk behalve een lege dansvloer!

Door te kiezen voor onze bruiloft drive in show: White Wedding Edition, kiezen jullie voor exclusieve en professionele uitstraling. Deze show beschikt standaard over een wit hoogglans gelakte DJ-Booth met LED-verlichting.

White Lounge op locatie
White Wedding Lounge

Bij deze basis uitvoering krijgen jullie al een prachtige DJ-booth (hoogglans wit) met LED verlichting. Daarnaast wordt de show geleverd inclusief 8 LED spots die op statief worden geplaatst.

 

De White Wedding Lounge kan daarnaast nog worden uitgebreid met optionele verlichting. Hierbij kunnen jullie denken aan bijvoorbeeld 2 Air-Tubes die naast de DJ-booth worden geplaatst. Deze Air-Tubes zijn 2,5 meter hoog en voorzien van LED verlichting.

 

Zo creëren wij de juiste verlichting en meer sfeer op uw feest.

De White Wedding Lounge is een goed verzorgde professionele show voor mensen die niet willen inleveren op de kwaliteit van het geluid en tevreden zijn met LED basis verlichting!

White Edition op locatie
White Wedding Edition

Jullie wensen meer exclusiviteit? De White Wedding Edition wordt geleverd met een prachtige DJ-booth (hoogglans wit) met LED verlichting. Om voor jullie meer sfeer te creëren op jullie feest wordt deze show geleverd inclusief een professionele lichtshow.

 

Daarnaast wordt deze White Wedding Edition geleverd met een hazer. Een hazer zorgt ervoor dat de lichtshow helemaal wordt afgemaakt doordat deze een lichte nevel (niet hinderlijk voor uw gasten) door de zaal verspreidt waardoor de lichtshow meer diepte krijgt!

 

De White Wedding Edition kan daarnaast nog worden uitgebreid met optionele verlichting. Hierbij kunnen jullie bijvoorbeeld denken aan een lasershow, maar ook een verlichte dansvloer behoort tot de mogelijkheden! PMD-Events beschikt over een dansvloer dat gemaakt is van duurzame en zuinige LED verlichting.

bottom of page